Izvor:
15.12.2018 u 11:16
0

„PRELO U NAŠEM SOKAKU“ U BRANIČEVSKOM OKRUGU: „Danas Petrovac na Mlavi ima dobar kontakt sa Beogradom“!

U najgledanijoj vikend emisiji u Srbiji na Happy televizji, „Prelo u našem sokaku“ poredstavljamo vam Petrovac na Mlavi.

Petrovac na Mlavi je naselje koje pripada istoimenoj opštini i nalazi se u Braničevskom okrugu. U studiju gost nam je bio Duško Nedić predsedik Opštine Petrovac na Mlavi.

Opetrovac na Mlavi ima prelepu prirodu, ono što je važno je razvoj.

Petrovac na Mlavi je relativno je velika opština. Na veliku žalost opština je bila udaljna na svaki način od Beograda i u nju se nije ulagalo. Danas Petrovac na Mlavi ima dobar kontakt sa Beogradom – rekao je Duško Nedić.

Ulaže se i u infrastrukturu.

Mi danas radimo na obnavljanju infrastrukture, moramo još stvari da završimo da bi mogli da iskoristimo sve što imamo za turizam. Nadamo se zapošljavanju u industriji jer smo bili visoko industrijska opština. Danas smo siromašna opština, ali se vraćamo na stari put. Radimo na rekonstrukciji glavnog mosta u gradu i sa "Putevima Srbije" smo se dogovorili da kičmu opštine rekonstruišemo. To daje optimizam ljudima koji žive u Petrovcu na Mlavi.– istakao je Duško Nedić predsedik Opštine Petrovac na Mlavi i dodao da se izdvaja novac za pomoć mladim roditeljima.

Izvor: Happytv.rs
Foto: Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter