PAVLE JURLINA O PRIRODNOM MELEMU KOJI JE POMOGAO MNOGIM PACIJENTIMA: Moj preparat je napravljen tako da odmah deluje na biohemiju organizma! (VIDEO)

Gost emisije "Posle ručka", bio je i Pavle Jurlina, stručnjak iz Crne Gore. Sa melemom koji je razvijao od 1993. godine, Jurlina je sada ušao u završnu fazu razvoja svog proizvoda.

- Melem je vrlo povoljan, za razliku od drugih preparata. Najpre je koštao pet evra, ali posle nije bilo isplativo za proizvodnju pa se cena povećala na deset. Preparat je za otvorene rane i radim ga od 1993 godine, a razvijao sam ga sa školskom drugaricom. Sada je došao u neku konačnu fazu. Ja sam išao po sistemu da lečim mirno. Onda, čitajući raznu literaturu, to je naučno dokazano kroz studije, da možete da pomognete ljudima u jednoj fazi lečenja - rekao je Pavle Jurlina.

 Naš gost je pokušao da napravi razliku između klasične i alternativne medicine.

- Šta je alternativna, a šta klasicna medicina? Insulin je regularni lek, registrovan u Agenciji za lekove (Srbije, Crne Gore, Hrvatske,...). Suplement je opet nešto što ima svoje objašnjenje. Najveći problem su mi pacijenti kada dođu u apoteku i kažu "to mi je rekao doktor", a on im nije rekao pola stvari. Imate drugi problem, a to je da po Zakonu o izdavanju lekova samo farmaceut sme da vam prepiše lekove, dok suplemente može i čistačica da vam proda. Organizam je komplikovani sistem koji počiva na biohemiji. Moj preparat je napravljen tako da odmah deluje na biohemiju organizma. Proučavao sam šta bi moglo da se desi i gde i kako. Lečio sam i ljude sa Alchajmerom, upotrebio sam znanje koje je neko koristio "tamo daleko" i tako uspeo sastavim i napravim prirodni preparat koji neće smetati osobi koja ima problema sa dijabetesom - zaključio je Jurlina.
 


Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro