Izvor:
14.09.2019 u 18:19
0

POZNATI ASTROLOG ISTAKAO DETALJE O OVOJ NAUCI: Njome ne može svako da se bavi! (FOTO)

Gost emisije Posle ručka bio je i poznati astrolog Dušan Veličković, te istakao da je astrologija najstarija nauka otkada je sveta, te da bacveći se njom, činimo dobro delo. Koliko astrologija utiče na to da promenimo svoje razmišljanje, stav i način življenja, objasnio je ovaj astrolog.

Kada ja nađem emociju i osećaj koji je pokrenuo u čoveku mišljenje koje ga je dovelo do pitanja da li zaslužuje da živi, e onda kada ja to rešim osećam se da zaista trebam da se bavim ovime. Isto kao što su zvezde stvorene po verovanju da bi moreplovcima pokazale put, isto toliko je i astrologija stara nauka. Čoveka vodi ego i njegova dominacija nad drugima, onda kreće okultizam, verovanje u neke nepostojane sile. Ako ne koristimo krst pri tom bajanju, onda se to smatra ne verski. Sposobnost čoveka da voli jeste da je imao skladnu porodicu ili jednog čoveka koji je na dobar način uticao na njega. Svaka sreća je povezana sa dobrodušnošću.

Dušan je takođe naveo da čovek u religijama može pronaći izlaz iz svojih problema. Pojedini misle da u okultizmu ima loših stvari, te da nikada neće otići kod numerologa ili astrologa, misleći da oni ne govore istinu.

Ja mogu da potvrdim da je sve što kažem kada nekome predviđam blisku budućnost, istina. Pojedini mi nisu verovali, ali sam uspeo da se izborim sa svime. Ja se ovim poslom bavim dugi niz godina i zahvaljujući njemu, uspevao sam da othranim svoju decu. Ovo je veoma plameniti posao, na neki način, pomažem ljudima i to me čini srećnim. Strah od zvuka i od gubitka podloge su dva straha sa kojima se rađamo. Strah je jedini đavo. U Indiji i Kini ljudi ništa ne rade bez astrologa. Pomoću astrologije, mogu da saznaju kada će i na koji način postupiti istakao je Veličković za emisiju Hepi televizije.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter