Izvor:
12.09.2019 u 01:22
0

ZA REPREZENTACIJU MORA DA IGRO KO ŽELI I TO BAŠ VOLI: To je jedna posebna ljubav!

Ni danas ne propustite emisiju "Posle ručka" sa voditeljem Vanjom Bulićem.

Tema današnje emisije: Zlatne odbojkašice! Da li porazima od Španije i Argentine nastaje nova era srpske košarke? Koliko je selektor kriv za ovakav rezultat?

Gosti: Anja Spasojević, Nedeljko Jovanović, Dragan Jakovljević, Gojko Filipović, kao i Zoran Šećerov.

Dragane, kako ti kao košarksaški trener gledaš na sva dešavanja u sportu?

Od 70.godine prošlog veka u Ljubljani , mi smo zlatni momci, sad smo imali dobar početak, trijumf ali posle 3 srebra i toliki niz godina uspeha, desi se i poraz, kao što se desio našim košarkašima. Imamo igrače tako jake klase i oni su dika i ponos naše zemlje ,ne treba da budu razočarani ni igrači ni njihov trener, Đorđević.

Za reprezentacuiju treba da igra ko hoće i ko to voli, jer mnogi dobijaju ponude a ne žele i ne osećaju. To je dna posebna ljubav. U ovom slučaju mislim da je reprezentacija trebala da bude podmlađena jer kad imate momke od 19, 20 godina , oni imaju takvog žara da motivišu i ceo tim onda.

happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter