Izvor:
22.08.2019 u 00:00
0

NADA MACURA O SUJETI TOKOM SVOJE KARIJERE: „Sujetan je onaj čovek koji ne zna svoju vrednost ali je jako potencira!“ (VIDEO)

Portparol Hitne pomoći prim dr Nada Macura otkrila je vrlo zanimljive detalje iz svoje karijere i života. Govoreći na temu sujete u emisiji Posle ručka, jedna od najpopularnijih zdravstvenih radnika u Srbiji, je rekla da se susrela sa različitim situacijama i ljudima tokom godina ali da je uvek bila svesna svoje vrednosti.

– Ostvarena sam u životu što se tiče karijere. Ne mogu da kažem da ponekad ne proradi ta sujeta, ali ja znam svoju vrednost. Sujetan je čovek koji ne zna svoju vrednost ali je jako potencira, ja to nikada nisam radila. Mene možda komentarišu gledaoci kada kažu da sam ušla u neke estradne vode ali ja mislim da nisam jer završiti kardiologiju nije lako – izjavila je prim dr Nada Macura.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter