Izvor:
20.08.2019 u 19:45
0

ŠTA LEČI „MALI ZMAJ“: Da li ALTERNATIVNA MEDICINA pomaže? (VIDEO)

Zoran Joksović " Mali Zmaj ", naš poznati kiropraktičar se uvek odazove na aktuelnu temu o alternativnoj medicini koja drma Srbiju. Gostujući u emisiji " Posle ručka " pokušao je da nam približi kakvo je danas stanje u Srbiji što se tiče bolesnika koji zatraže njegovu pomoć.

Sta leči "Mali Zmaj "?

-Lečim lokomotorni aparat, što bi značilo nameštanje zglobnog aparata u svojim segmentima koji su dislocirani. Ljudi stalno zovu i ja već po slikama mogu da ocenim da li nekome mogu da pomognem. Od hiljadu ljudi, mogu samo možda da pružim pomoć svega za petoro ljudi. Ostali su otpisani kako od zdravstva , nažalost, tako i od mene. –

Da li je to kičma,zglob, koji deo tela je u pitanju ?

To je svuda gde postoji zglob, jer čovek nije samo fizičko biće, već spoj duhovnog i materijalnog koja bi nas trebalo da drži i da mi funkcionišemo tako. Ali mi smo nekako taj duh samoisceljenja izgubili. Čovek treba da bude slobodan. Kvalitet života je postao loš i to dovodi do propasti, izjavio je Zoran Joksović za emisiju "Posle ručka".

happytv.rs
Foto: arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter