Izvor:
14.09.2019 u 17:11
0

SPECIJALNO ZA GLAMUR: DŽEJ otkrio ono što NIKADA pre nije! (FOTO) (VIDEO)

U današnjoj emsiji "Glamur specijal", popularni pevač narodne muzike Džej Ramadanovski, ispričao je kroz šta je sve prolazio tokom detinjstva, kao i tokom svoje dugogodišnje karijere uspešnog muzičara, koji iza sebe ima veliki broj hitova.

– Srećan sam što se moja muzika sluša i što me deca koja su podložna današnjoj muzici zaustavljaju i zahvaljuju mi na otpevanim stihovima. Cenim to, budući da se radi o muzici koja i nakon skoro pola veka živi među generacijama.

Džej je ispričao koliko je ljubav prema muzici uticala na njegov život u mlađim danima, te koliko su ga ljudi obožavali, pošto su ga oduvek karakterisali kao zanimljivog malog ćoveka, punog harizme!

Kada sam počinjao da se bavim ovim poslom, imao sam podršku najbližih. Moram priznati, nije bilo lako ploviti u svetu muzičke scene, ali sam nekako uspevao da uspem. Uvek su me zadirkivali zbog moje visine i o veličini obuće, te da bi mogao obuću da kupujem u Cicibanu. Ali me je društvo voleo jer sam oduvek bio zanimljiv, makar su me oni tako okarakterisali – napomenuo je Džej i dodao jedan savet mladim ljudima – Nemojte nikada koristiti duvan, zbog toga što vam može narušiti zdravlje, do te mere da postane ozbiljno.

*Ukoliko niste pogledali emisjiu, link je dostupan ispod teksta:

Happytv.rs Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter