SPECIJALNO ZA GLAMUR: DŽEJ otkrio ono što NIKADA pre nije! (FOTO) (VIDEO)

 

U današnjoj emsiji "Glamur specijal", popularni pevač narodne muzike Džej Ramadanovski, ispričao je kroz šta je sve prolazio tokom detinjstva, kao i tokom svoje dugogodišnje karijere uspešnog muzičara, koji iza sebe ima veliki broj hitova. 

- Srećan sam što se moja muzika sluša i što me deca koja su podložna današnjoj muzici zaustavljaju i zahvaljuju mi na otpevanim stihovima. Cenim to, budući da se radi o muzici koja i nakon skoro pola veka živi među generacijama. 

 

Džej je ispričao koliko je ljubav prema muzici uticala na njegov život u mlađim danima, te koliko su ga ljudi obožavali, pošto su ga oduvek karakterisali kao zanimljivog malog ćoveka, punog harizme! 

 

- Kada sam počinjao da se bavim ovim poslom, imao sam podršku najbližih. Moram priznati, nije bilo lako ploviti u svetu muzičke scene, ali sam nekako uspevao da uspem. Uvek su me zadirkivali zbog moje visine i o veličini obuće, te da bi mogao obuću da kupujem u Cicibanu. Ali me je društvo voleo jer sam oduvek bio zanimljiv, makar su me oni tako okarakterisali - napomenuo je Džej i dodao jedan savet mladim ljudima - Nemojte nikada koristiti duvan, zbog toga što vam može narušiti zdravlje, do te mere da postane ozbiljno.

*Ukoliko niste pogledali emisjiu, link je dostupan ispod teksta:

 

 

Happytv.rs Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Petak
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
11:30  Parovi - Jutarnja kafica
11:55  Vesti
12:05  Parovi - Jutarnja kafica
12:55  Vesti
13:05  Parovi - Jutarnja kafica
13:55  Vesti
14:05  Serija: Kazna
15:15  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Serija: Kazna
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Provodadžija
22:00  Parovi - Vruća stolica
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro