Izvor:
04.10.2016 u 15:51
0

GLAMUROZNO BRITKOG JEZIKA: Pogledajte po kome je sad OPLELA Jelena Maćić! (VIDEO)

U proteklih mesec dana, tema broj 1 u Srbiji je Nataša Bekvalac. Vest da će atraktivna pevačica glumiti u mjuziklu šokirala je mnoge. Ekipa "Glamura" otišla je na lice mesta, a vi imate priliku da zavirite na probu "Tajne crne ruke", kao i da čujete šta su nam rekli Ljubša Ristić i novopečeni glumac – pevač Dušan Svilar.

Atraktivna pevačica Katarina Živković proteklog vikenda nastupila je u prestonici i tom prilikom nam je otkrila u kakvim je odnosima sa bivšim dečkom Banetom Jankovićem i da li će mu čestitati venčanje.

Snimanje filma "Vrati se, Zone" upravo je završeno. Kakva je bila atmosfera na setu i kada možemo da očekujemo premijeru, otkriva vam "Glamur". Pogledajte šta su nam rekli Milan Vasić i Ljupka Stević.

Najnovije singlove sa estrade komentarisala je dama britkog jezika – Jelena Maćić.

Pogledajte ko je još otvorio dušu pred kamerama "Glamura".

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter