Izvor:
28.09.2016 u 20:03
0

PRED KAMERAMA „GLAMURA“: Novopečeni TATA otkriva kako se snašao u toj ulozi! (VIDEO)

Nakon što se podigla prašina u medijima kada je osvanula vest da je Slađi Allegro sud zabranio da i dalje koristi ime benda, ekipa "Glamura" našla se sa Slađom i porazgovarala o aktuelnim dešavanjima.

Legenda narodne muzike Mile Kitić ne pojavljuje se često u medijima. O njegovom braku sa Martom Savić se već mesecima priča i piše, ali svakako je tema broj 1 u Srbiji ovih dana muzička karijera njegove ćerke Elene.

Pevačica Viki Miljković ovih dana radi punom parom. Zatekli smo je na radnom mestu, a kako to izgleda kada Viki izvodi svoje najveće hitove i da li možemo da očekujemo nešto novo od nje, otkriva vam novi "Glamur".

Miljenik ženskog dela publike Nikola Rokvić nedavno je postao tata. Samo za gledaoce "Glamura", Nikola otkriva kako se snašao u najvažnijoj životnoj ulozi.

Šta su nam otkrili Nataša Bekvalac, Neda Ukraden, Era Ojdanić, Snežana Đurišić, Uroš Ćertić, kao i koje su još poznate ličnosti otvorile dušu pred kamerama Happy televizije pogledajte u jučerašnjem "Glamuru":

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter