Izvor:
09.02.2019 u 17:51
0

ANA SEVIĆ SAMO ZA EMISIJU „GLAMUR“ OTKRIVA: „To nije osoba koju poznajem i koju moja okolina poznaje!“

Bivši supružnici Darko Lazić i Ana Sević su u poslednje vreme bili u centru pažnju zbog saobraćajne nesreće koja se desila pevaču i koja je dovela u pitanje njegov život.

Darko je sada mnogo bolje, oporavlja se i cela medijska halabuka se malo stišala pa je sada mogla da kaže šta joj je to najteže palo:

– Koliko god da se navikne čovek i da sam svesna da sam javna licnost, nije lako. Pogotovo zbog svih proverenih izvora koji su nepostojeći. Neke ljudske stvari su me najviše pogodile.- rekla je Sevićka i dodala:

– To nije osoba koju ja poznajem niti koju moja okolina poznaje. Te priče nemaju veze sa mnom.

Na pitanje u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom i kako njihova miljenica provodi vreme, Ana Sević je rekla potpuno iskreno:

– Sa Darkom sam od samog starta. I dan danas smo u najboljim mogućim odnosima i uvek ću mu pomoći i biti uz njega u svemu.

Osvrnuli smo se i na njenu novu vezu i na to da se po njenom izgledu i osmehu čini da ljubav cveta što je ona i potvrdila:

– Jeste, ljubav cveta, hvala Bogu– odgovorila je kroz osmeh Ana ali na temu mogućnosti da ponovo stupi u bračne vode nije želela da priča.

Nadamo se da će se osmeh na njenom licu zadržati još dugo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter