Izvor:
18.11.2018 u 01:37
0

DARA BUBAMARA O SUKOBU SA VLADOM GEORGIJEVIM ZA „GLAMUR“ : On je bruka za crnogorski narod! (VIDEO)

Poznata pevačica Dara Bubamara uživa u uspehu svog novog singla "All inclusive", ali je odlučila da vrata svog luksuznog doma otvorila samo za glamuroznu ekipu.

Naime, novosadski zvrk je uvek raspoložena za druženje sa ekipom emisije "Glamur", kojoj je i ovoga puta odgovorila na sve aktuelne teme.

Nakon spekulacija da li će sa dojučerašnjom ljutom rivalkom, sa kojom je nedavno obnovila prijateljstvo, ukrstiti mikrogone, pevačica je rekla:

– To će biti sigurno, jer ja to vidim i osećam, samo tražimo pravu pesmu. Poznato je da Jelena Karleuša ume da prepozna hit, tako da, ili će biti "all inclusive" ili ga biti neće – sigurna je Dara.

Poslednjih dana u žiži interesovanja je Darin sukob sa poznatim crnogorskim kantautorom, Vladom Georgijevim, koji je ovim putem prokomentarisala na sledeći način:

– Za mene Vlada Georgijem nije Crnogorac. On pije po čitav dan po kafanama,ne snima ništa i pljuje po ženi koja razmišlja o svojoj karijeri 24 časa. On je bruka za crnogorski narod. Možda je potajno zaljubljen u mene. Imala sam slučajeve u prošlosti kada su muškarci bili kivni na mene upravo kada sam im se dopadala. Možda ga boli što je meni radio prvu pesmu, klasičan narodnjak, a on je zakleti pop pevač – objasnila je.

I na kraju, estradna zvezda otkrila je svoj trenutni ljubavni status:

– Ja sam u nekom fazonu "ni na nebu ni na zemlji". Ako ti kažem da sam slobodna, još 100 muškaraca na grbači – tvrdila je Bubamara.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter