Izvor:
07.05.2018 u 18:18
0

JADRANKA JOKSIMOVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Poštenje je najbolja politika!

U jutarnjem programu "Dobro jutro Srbijo" najgledanije Happy televizije gost je bila Jadranka Joksimović ministarka za evropske integracije

Srbija je spremna za otvaranje novih poglavlja, izjavila je ministarska za evorpske integracije Jadranka Joksimović i dodala da očekuje da će do kraja juna biti otvoreno najmanje tri.

Mi smo spremni za čitav set novih poglavlja, pet poglavlja, poglavlja 33 koja se tiču budžetskih i finansijskih standarda, poglavlje 17 koje se tiče ekonomske i monetarmne politike, poglavlje 18 koje se tiče statistike, poglavlje 9 koje se tiče finansijskih usluga i poglavlje 13 koje se tiče ribarstva – rekla Joksimović.

Ministarska za evorpske integracije Jadranka Joksimović izjavila je da je priča koja je nastala povodom Tvita ministra za inovacije Nenada Popovića "prenaduvana" i da je ona samo iznela svoj stav, koji se ne menja.

Cela priča je prenaduvana, ja sam samo iznela svoj stav u vezi sa tvitom. Iznela sam svoje mišljenje i stojim iza njega. Sa (predsednikom Srbije Aleksandrom) Vučićem dugo radim, ja sam vrlo često i na stranačkim organima i na sednicama vlade dok je on bio premijer iznosila svoje mišljenje koje nije uvek bilo opšteprihvaćeno i niko nije imao problem zbog toga. Ja sam to kod njega uvek cenila, a i sada cenim kao što i ja uvek uvažavam tuđe mišljenje, jer smatram da samo tako možete da dođete do pravih rešenja – rekla je ministarka Joksimović.

Izvor: Happytv.rs/Tanjug
Foto: Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter