Izvor:
18.10.2019 u 08:04
0

ALEKSANDAR JOVIČIĆ U JUTARNJEM PROGRAMU „DOBRO JUTRO SRBIJO“ NAJAVIO: Levu obalu Dunava ćemo urediti iz zdravih osnova!

Levu obalu Dunava ćemo urediti i to iz zdravih osnova, poručio je predsednik Gradske opštine Palilula i član predsedništva SNS, Aleksandar Jovičić, gostujući u jutarnjem programu „Hepi“ televizije.

Kanalizacija je problem dugi niz godina, suština je da su se uvek pare usresređivale na nešto drugo. MI ćemo levu obalu Dunava srediti i to iz zdravih osnova, jeste, to je kredit ali na trideset godina. Možemo da uradimo mnogo za ljude na levoj obali Dunava. – poručio je Jovičić.

Jovčić je naglasio da je bitna dinamika izgradnje kanalizacije na levoj obali Dunava, koja će najverovatnije početi u martu.

U martu bi mogli da krenu radovi, u Direkciji za građevinsko zemljište se pravi projekat, mi možemo da radimo fazno, dakle, ne mora da se odmah napraviti ceo projekat. Leva obala Dunava bi trebala da postane opština u nekom budućem vremenu.-

Jovčić je najavio investicije na levoj obali Dunava i dodao da će tamo zaživeti industrijski park u nerednih nekoliko godina.

Predsednik opštine Palilula je gostujući na „Hepi“ televiziji izjavio da će do kraja novembra biti postavljen kamen temeljac za izgradnju doma zdravlje.

2021. godine u planu je da se izgradi most kod Ade Huje. Taj most bi nam omogućio da zatvorimo Pančevački most dve godine i da ga renoviramo. – rekao je Aleksandar Jovičić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter