MILOVAN DRECUN ZA JUTARNJI PROGRAM "HEPI" TELEVIZIJE: ZABRINJAVAJUĆA situacija na KiM! Postoji PAKLENI plan kosovskih Albanaca! (VIDEO)

 

Plan je da probaju po svaku cenu da otmu neki mandat od Srpske liste, izjavio je predsednik skupštinskog Odbora za KiM, Milovan Drecun, gostujući u jutarnjem programu „Hepi“ televizije.

Predsednik skupštinskog odbora za KiM ukazao je na zabrinjavajuću situaciju zbog aktuelnih dešavanja na teritoriji južne srpske pokrajine.

- Upad ROSU jedinice na sever Kosova je pokušaj kompromitacije Srpske liste, oni žele da neko mesto otvore za poslušne Srbe. Mi tek treba da vidimo 3700 glasova putem pošte. Ovo je sada zabrinjavajuća situacija, da vidimo šta će uraditi sa glasovima koji su došli putem pošte. Plan je da probaju po svaku cenu da otmu neki mandat od Srpske liste. Pitanje je na koji način će pokušati da Srpskoj listi umanje rezultat, da umanje volju srpskog naroda. – rekao je Drecun za "Dobro jutro Srbijo".

Drecun je govoreći o Kurtijevoj borbi protiv kriminala naglasio da je pitanje koliku će imati podršku međunarodnih aktera po tom pitanju.

- Kurti nema kriminalni dosije, možda bi mogao da krene u obračun sa kriminalom. Da li će imati podršku ključnih međunarodnih aktera? To je teritorija pod mafijaškom vlašću i to pod zaštitom NATO-a. Mislite da Kosovska politička služba nije pod uticajem Tačija i Haradinaja? KPS je nastala tako što su članovi OVK postali deo te službe. Sećate li se kada je ROSU upala na sever i ubili svog čoveka iz jedinice, a potom za to okrivili Srbina? Ja ne mogu da verujem da će ta jedinica da hapsi druge zbog kriminala. Da li imate tužioca, sud koji nije korumpiran? – upitao je Drecun.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

                   Nedelja 

04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
09:00  Bolja zemlja
11:00  Prelo u našem sokaku
11:55  Vesti
12:00  Prelo u našem sokaku
12:55  Vesti
13:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Parovi - Nedeljni ručak
16:00  FILM
17:30  Telemaster
18:10  Glamur specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Izbacivanje
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro