Izvor:
28.11.2018 u 14:09
0

MILOVAN DRECUN U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Nacionalna euforija je snažna, na tu kartu igra Haradinaj dok je Tači je umeteniji!

U jutrnjem progeramu Happy televizije "Dobro jutro Srbijo" gost je bio Milovan Drecun predsednik skupštinskog odbora za KiM koji je naglasio da je seo ovo što se dešava na KiM isplanirano u da je „glava operacije" u Tirani odakle kreće svaka aktivnost. Služba u Tirani je ta koja stvara armije i planira na Balkanu nemire.

Izjava Hašima Tačija „eto Srbima Metohija“ je usmerena na ideju da im se da samo ime, a ne i teritorija. U vremenu kada su se razgovori između Beograda i Prištine stali, naišli smo na momenat u kome ne primećujemo da se planovi o velikoj Albaniji ostvaruju i da je već prva etapa stvaranja iste u jenuaru završena.

Predsednik skupštinskog odbora KiM upozorio je da Albanci otvoreno govore bez formalne objave o brisanju unutrašnjih granice i to treba da se ostvari već u januaru kako bi stvorili uniju, te da je jedini način da se nađe kompromisno rešenje, da ne bi Srbija izgubila sve. Dokaz da velikima i međunarodnoj zajednici odgovara čitava situacija je ta što niko od velikih sila to ne sprečava i koriste situaciju kao geopolitički teg i daju dokaz da svet funkcioniše na sili.

Amerikanci su našli preko koga će Srbiju teritorijalno destabilizovati i poruka državnog sekretara Majka Pompea je jasna. Tačiju je dat mandat i on je izabran da nastavi razgovore sa Beogradom, da nađe rešenje i da završi posao. Amerikanci ne odustaju od priznanja Kosova i postizanja njegovog punog kapaciteta jer je ono za njih samostalna država koju Srbija mora da prizna. Pitanje je da li Tači ima snage da završi posao i da li ima snageda se suprostavi većini u njegovoj vladi.

Nacionalna euforija je snažna, na tu kartu igra Haradinaj dok je Tači umeteniji i igra na tu kartu – rekao je Milovan Drecun predsednik skupštinskog odbora za KiM.

Izvot: Happytv,rs
Foto: Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter