Izvor:
25.09.2018 u 08:59
0

MILOVAN DRECUN ZA JUTRANJI PROGRAM HAPPY TELEVIZIJE O KOSOVU I METOHIJI: Treba izbrisati unutrašnje granice, ne u formalnom smislu, nego ih učiniti otvorenim!

Predsednik Odbora za Kosovo Skupštine Srbije Milovan Drecun bio je gost u jutarnjem programu Happy televizije „Dobro jutro Srbijo“. Sa Drecunom smo pričali šta je glavni problem u vezi sa Kosovom, koje je rešenje ovog problema, kao i šta žele da postignu Albanci sa Kosova. On je takođe naglasio da bi trebalo da se nađe alternativno rešenje za obe strane kako bi se postigao dogovor između Beograda i Prištine. Pošto Abanci žele kompletno pripajanje Kosova i Metohije i svojim ponašanjem to pokazuju, naročito što se tiče granica, Drecun je bio isključiv povodom tog pitanja.

– Zamislite da je ovo Velika Albanija, u prvoj fazi treba da izbrišemo unutrašnje granice, ne u formalnom smislu, nego ih učiniti toliko otvorenim i beznačajnim. Ako Albanci krenu u stvaranju spoljnih granica imaćemo problem.

Oni su ti koji zapravo žele Veliku Albaniju, da dobiju državnost i nasilno otcepe deo naše teritorije. Mi ne osporavamo Albancima da žive na Kosovu i Metohiji, ali su oni ti koji osporavaju pravo države Srbije na delovima teritorije koja pripada nama.

Jer njihov cilj je da obesmisle granice između Srbije i Albanije na području Kosova i Metohije. Albanici su svojim nedavnim potezom pokazali da žele da stvore ekonomsko-carinsku uniju između Albanije i samoproglašene države Kosovo naglasio je Drecun.

Izvor: Happytv.rs
Foto: happytv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter