Izvor:
13.12.2016 u 19:03
0

Ćirilica daje odgovor na najkompleksnija pitanja: Da li Srbiju, u jeku svetskih previranja, potresa bezbednosna kriza? (VIDEO)

Kultna emisija Ćirilica, autora i voditelja Milomira Marića, i ovaj put daje odgovore na najkomplekssnija pitanja.

Da li je Srbija u bezbednosnoj krizi? Preti li nam ukrajinski scenario? Kako tumačiti zajedničke proteste vojnih i policijskih sindikata – da li kao opravdani vapaj zaposlenih, koji su u teškom materijalnom položaju, ili kao političku zloupotrebu?

Svedoci smo da su ovih dana neki sindikalni lideri zapretili da će bacati političare u kontejnere i pribegavati ostalim nasilnim merama. Koliko to ozbiljno treba shvatiti?

Afera Topčider i pogibija dvojice gardista i dvanaest godina nakon tragedije, izaziva buru u Srbiji. Do sada se saznalo samo da se nisu sami poubijali, ali i danas je misterija ko je pucao na njih? Po prvi put se javljaju ozbiljne sumnje da su ih ubili NATO lovci na haške glave, ali i inicijative za utvrđivanje odgovornosti tadašnjih nosilaca vlasti.

Na sve ovo, ali i mnoge druge teme, odgovore su dali Nebojša Stefanović, Miroslav Lazanski, Darko Trifunović i Zoran Dragišić. Pogledajte najnoviju Ćirilicu.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter