Izvor:
27.09.2016 u 15:17
0

DA LI JE OVO NAJSUDBONOSNIJA „ĆIRILICA“ DO SAD? „Bosna i Hercegovina je TAMNICA ZA SRBE – bila i ostala!“ (VIDEO)

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik poručio je gostujući u emisiji 'Ćirilica' na TV Hepi da je očekivao rezultat postignut na referendumu po kome je 99 odsto izašlih građana glasalo 'za' to da 9. januar (p)ostane Dan Republike Srpske. On je ocenio da je BiH neuspeli eksperiment međunarodne zajednice i naglasio da uvek oseća nelagodu kada treba da izvadi neki dokument na kome stoji oznaka Bosne i Hercegovine.

Kada me pitaju šta ima u Bosni, uvek odgovorim da ja ne živim u Bosni nego u Republici Srpskoj… Kada moram da izvadim neki dokument na kome stoji Bosna i Hercegovina, nikad se ne osećam prijatnorekao je Dodik.

Pogledajte novu "Ćirilicu":

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter