Izvor:
19.07.2018 u 06:02
0

Karakteristike horoskopskih znakova koje odbijaju muškarce!

Verovali u horoskop ili ne, priznajte da ste barem jednom proučavali šta zvezde govore o vašem ljubavnom životu. Ako imate kakve nedaće na ljubavnom planu, možda su baš neke karakteristike vašeg horoskopskog znaka krivac za to.

Ovan

Ovnovima treba puno promena pa mrze rutinu. Sa svojim nemirnim i živčanim načinom ponašanja mogu jako da iznerviraju (potencijalnog) partnera.

Bik

Žene rođene u znaku Bika najradije sve same odlučuju. Nerado prihvataju mišljenja drugih, a kompromis je za njih strana reč.

Blizanci

Blizanci vole kad im je mobilni telefon zalepljen za dlan. Svejedno da li prave novi selfi, stavljaju nešto na Instagram, čitaju nove tračeve ili surfuju društvenim mrežama – njihova zavisnost od pametnih telefona izluđuje partnere.

Rak

Žene rođene u znaku Raka zapravo su rođene za vezu. Međutim, sa svojim majčinskim i pomalo posesivnim načinom ponašanja vrlo brzo nateraju partnere u beg.

Lav

Lavovi znaju da su sjajni – i to rado pokazuju. Zbog toga često deluju umišljeno i bahato. Nesigurni partneri će vrlo brzo pobeći.

Devica

Device često vole da previše kontrolišu pa rado preteraju sa svojim „redom, radom i disciplinom“. Najradije bi preuredili, počistili, pospremili svaki stan (pogotovo muški) u koji kroče. To ponekad jeste praktično, ali može i da izbaci iz takta.

Vaga

Vage su poznate po tome da stalno „vagaju“, odnosno da nikada ništa ne mogu da odluče. Najradije ostavljaju sve opcije otvorene – a to na duže vreme može jako da iznervira ljude iz njihove okoline.

Škorpije

Žene rođene u znaku Škorpije često od muve prave slona. Jedna nepromišljena reč može da ih izbaci iz takta. To uglavnom prestravi većinu ljudi.

Strelac

Žene rođene u znaku Strelca se jako brzo zaljube, ali još brže počnu da se osećaju ograničeno i sputano – pa počnu da traže slobodni prostor. Teško ih je obuzdati i jako se teško vežu za nekoga – osim što to zbunjuje muškarce, često ih i natera na beg.

Jarac

Spontani izlet za vikend? To je nemoguća misija za Jarčeve! Oni moraju da znaju i planirati nedeljama unapred. Sa svojim nespontanim ponašanjem živciraju ljude u svojoj blizini – kao i potencijalne partnere.

Vodolije

Vodolije bi najradije odmah sve isprobale – bez obzira koliko je to ludo. Partneri, koji nisu baš skloni eksperimentisanju, prepašće se otkačene Vodolije.

Ribe

Ribe su često nepredvidljive. U jednom trenutku žarko žele da provedu maksimalno puno vremena sa svojim partnerom, a onda se odednom povuku u svoje sigurne kućice. Muškarcima je često jako teško da se nose se s takvim promenama raspoloženja.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter