Izvor:
24.06.2018 u 07:33
0

3 NAJEMOTIVNIJA HOROSKOPSKA ZNAKA: Ovi muškarci teško zaboravljaju bivšu ljubav!

Svako ima neki događaj iz prošlosti koji je ostavio snažan uticaj. Naravno, to se tiče i našeg ljubavnog života.

Dok neki podignute glave s veseljem gledaju u budućnost, a koncentrišu se isključivo na sadašnjost, drugi ne mogu da zaborave tako brzo prošlost. Muškarci rođeni u ova tri znaka teško mogu da prebole prošlu vezu i neke bivše ne mogu celog života da izbace iz glave.

Rak

Za muškarce rođene u znaku Raka rastanci su prava noćna mora i jako teško mogu da se "oslobode" senke bivše veze. Oni jako puno ulažu u vezu i sanjaju o tome da budu zauvek sa svojom ljubavi. Žude za sigurnošću – pa im je teško da izađu iz veze s nekom osobom. Njihova senzibilna i romantična duša tera ih na to na idealizuju svoju prvu ljubav.

Lav

Muškarci rođeni u znaku Lava ne poklanjaju lako svoje srce. Ali, kad se u nekog zaljube, za svoju partnerku će uraditi apsolutno sve, i odmah žele da provedu ceo život s njom. Nakon raskida veze teško prihvataju da neće više sve biti kao ranije. Od straha da ih neko opet ne povredi mnogo opreznije ulaze u nove veze i često sanjanju o starim dobrim vremenima s bivšom partnerkom.

Strelac

Veza sa slobodnim duhom – kakav je muškarac rođen u znaku Strelca – nije jednostavna. On se brzo i često zaljubi, ali se teško odluči za čvrstu vezu. Nekako je tek prva velika ljubav uspela da ga veže uz sebe – i to nikada neće zaboraviti. Ona je za njega bila jednostavno savršena(premda je s njom imao iste probleme kao i s tobom).

Kurir-stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter