Izvor:
20.01.2018 u 23:00
0

ŠVRLJANJE PO PAPIRU: Otkriva crte ličnosti i naše raspoloženje!

Nesvesne stvari koje radimo iz dosade ili takoreći usputno dok obavljamo sasvim neku drugu radnju, zapravo govore mnogo o nama. Grafolozi su došli do zanimljivog zaključka, oni tvrde da naše bezvezno švrljanje po papiru iz dosade ili u toku razgovora otkrivaju crte ličnosti i naše raspoloženje.

Upravo njima se bavila grafolog Trejsi Trasel, koja je analizirala najčešće žvrljotine i njihovo značenje.

Evo šta je otkrila:

Krugovi: Crtanje kružića pokazuje potrebu osobe da negde pripada, da voli i da bude voljena.

Kvadrati: Osobe koje crtaju kvadratiće su veoma prizemne, praktične i konstruktivne.

Trouglovi: Ovaj oblik pokazuje dinamičnu, moćnu i ambicioznu prirodu.

Srce: To je jedna od najčešćih žvrljotina. Srca su simbol ljubavi i romantike, pa pokazuju da je osoba sentimentalne prirode.

Mrežice: Crtanje mrežica ili bilo čega što je kompleksnije od jednostavnih geometrijskih oblika, pokazuje da je osoba proračunata i da ume da privuče ljude u određenim situacijama.

Cvetići: Ako vaš cvet ima veliki okrugli centar, to pokazuje da imate samopouzdanja i da uživate u društvu. Sa druge strane, pažljivo nacrtani cvetovi na kojima sve mora da bude precizno otkrivaju opsesivno-kompulsivnu ličnost.

Kocke: Trejsi kaže da su osobe koje crtaju kocke ambiciozne, uglavnom su materijalisti i uvek unapred planiraju budućnost.

Spirale: Osobama koje crtaju spirale sve brzo dosadi, pa im je često u životu potrebna promena. One su takođe veoma kreativne i trude se da stalno „rastu“ i napreduju.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Twitter/iMzansi Extreme

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter