Izvor:
25.12.2017 u 23:19
0

MIR SVETLOST I LEPOTA: Ovo su tri nesvakidašnja imena za devojčice!

Sigurno će se isticati i razlikovati od drugih.

U moru prelepih imena za decu, roditelji su zaista na mukama kada treba da odaberu samo jedno.

Da bismo vam olakšali muke, za vas smo pronašli tri prelepa imena za devojčice, koja se vezuju za osobe koje donose mir, svetlost i neverovatno su lepe.

Reč je o imenima koja nisu tako česta, pa ako odaberete neko od njih za svoju devojčicu, sigurno će se isticati i razlikovati od drugih!

Aurora
Poetsko ime koje vodi poreklo od rimske boginje zore. Možda i ne treba da čudi što su naučnici fenomenu polarne svetlosti (Aurora Borealis) jednom od najlepših prizora koji postoje – dali baš ovo ime!

Helena
Ime grčkog porekla, koje označava ženu koja zrači svetlošću. najpoznatija predstavnica ovog imena svakako je prelepa Helena Trojanska, koja se smatra jednom od najlepših žena koje su ikada hodale zemljom.

Zora
Sasvim logično – ime simbolizuje početak svetlosti, završetak mraka. Označava ženu koja unosi svetlost i donosi mir gde god se pojavi.

Kurir-stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter