Izvor:
16.12.2019 u 02:58
0

NEOBIČNI NOVOGODIŠNJI UKRASI: Od zaplanjenih predmeta na aerodromu napravili jelku! (FOTO)

Uveliko je u toku ukrašavanje trgova, parkova, dvorišta i domova za predstojeće praznike. Ono čemu svi pridaju najviše pažnje, a i glavni je simbol novogodišnjih praznika je, naravno, jelka.

Svi smo navikli na one šarene ukrase u različitim oblicima, od kugla do zvezda, ali aerodrom u Viljnusu, u Litvaniji, ima jednu sasvim neobičnu jelku.

Naime, njihova jelka je ukrašena zaplenjenim predmetima, na aerodromu, iz prtljaga putnika. Tako ova neobična jelka od ukrasa ima upaljače, noževe, petarde, makaze, kao i sve druge predmete koji su zabranjeni u avionu i oduzeti od putnika.

Iza svega ovoga, stoji važna poruka, a ujedno je i podsednik o važnosti bezbednosnih mera u avionima.

Izvor: Kurir.rs
Foto: Arhiva/Profimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter