Izvor:
09.12.2019 u 13:42
0

ALA SE KUCKAMO Od jula do septembra poslato 1,5 MILIJARDI SMS poruka

Oko 8,6 miliona korisnika mobilnih telefona u Srbiji obavili su tokom trećeg kvartala ove godine oko 4,4 milijardi minuta razgovora u domaćem i međunarodnom saobraćaju i poslali skoro 1,5 milijardi SMS poruka.

Podaci pokazuju da se u odnosu na drugi kvartal, u trećem manje razgovaralo za oko 90 miliona minuta u svim mrežama, kao i da su građani u odnosu na drugo tromesečje poslali 110 hiljada SMS poruka manje.

Kako se navodi u kvartalnom izveštaju RATEL-a, tokom trećeg kvartala vlasnik mobilnog telefona je u proseku dnevno razgovarao 5,6 minuta i slao 1,9 SMS poruka.

Na tržištu usluga mobilne mreže je u trećem kvartalu 2019. godine prisutan blagi rast broja aktivnih korisnika i to za oko 1,8 odsto u odnosu na prethodni kvartal.

U trećem kvartalu ove godine, kako se navodi, broj postpejd i pripejd korisnika beleže blagi rast u odnosu na prethodno tromesečje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter