Izvor:
09.12.2019 u 10:03
0

BIZARNA OSVETA: Evo kako je žiteljka Arilja rešila da se obračuna sa bližnjima!

Na oglasnim tablama i banderama u Arilju pre dva dana osvanula je umrlica na kojoj se komšije, prijatelji i rodbina obaveštavaju da je ovaj svet napustila B. Stojković iz sela Vrana. Na čitulji je objavljen i datum ukopa kao i da će se sahrana obaviti 5. decembra na novom groblju u ovom selu.

"Stvarno smo se začudili jer je bila vitalna. Javile su se mnoge komšije, neki stigli i sa svećama međutim pokojnica je hvala bogu bila živa i zdrava. Čujem posle da je navodno sve sama uradila u ljutnji, jer se posvađala sa bližnjima a onda je smislila nesvakidašnji način da im se osveti. Inače važi za otmenu i dostojanstvenu ženu u naselju“, kaže jedan od meštana sela Vrane.

Izvor: kurir.rs
Foto: RINA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter