Izvor:
14.11.2019 u 07:24
0

PRIRODA SE MALO POIGRALA: Pogledajte psa sa REPOM NA ČELU! Mali krzneni jednorog! (FOTO)

Štene s repom koji raste iz sredine čela postao je zvezda na društvenim mrežama. Veterinari kažu da „rogić“ ne ugrožava njegovo zdravlje, pa će „krzneni jednorog“ uskoro biti spreman za usvajanje.

Pripadnici spasilačke organizacije „Mek misija“ pronašli su štene, koje je osim neobičnog „rep-rogića“ na glavi, imalo povredu stopala. Nađen je na ulici zajedno sa još jednim starijim psom kojem je bila potrebna pomoć.

Aktivisti su psa nazvali Mali magični krzneni jednorog.

Organizacija „Mek misija“ sa sedištem u Misuriju, pomaže zlostavljanim psima, povređenim životinjama i onima sa urođenim manama.

Iako rog na glavi ovog psića najviše liči na rep, iz organizacije su saopštili da on njime ne može da maše kao pravim repom.

Štene je odvedeno veterinarima, koji su rekli da ova pojava nije opasna za njegovo zdravlje.

– Nema razloga za hirurško otklanjanje repića sa glave šteneta a i vidi se da mu nikako ne smeta. Ponaša se kao sasvim normalno štene – rekao je dr Hering.

Mali krzneni jednorog još zvanično nije spreman za usvajanje pošto veterinari žele da budu sigurni da je sa njegovim zdravljem sve u redu. Ipak, lista onih koji žele da ga udome već se pravi i na njoj je ogroman broj zainteresovanih.

Izvor: rts.rs
Foto. Arhiva/ telegraf/ printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter