Izvor:
10.10.2019 u 19:47
0

SVET POLUDEO ZA PATIKAMA ISPUNJENIM SVETOM VODOM: Kupuju ih kao sumanuti, a kada čujete cenu PAŠĆETE SA STOLICE!

Nazivaju ih i "Isusove patike", a njihov đon ispunjen je svetom vodom. Čim su ove patike dospele na police prodavnica, rasprodale su se u roku od nekoliko minuta!

Nije sasvim jasno da li su ljudi "poleteli" da ih kupe zbog toga što im se dopada model, materijal ili zato što su ispunjene svetom vodom…

Ove patike je napravila kompanija za dizajn MSCHF iz Bruklina, a šef prodaje te kompanije Danijel Grinberg kaže da je poenta bila da ismeju sumanute saradnje – on je napomenuo da je, recimo, Adidas ranije napravio saradnju sa kompanijom koja proizvodi ledeni čaj…

-Pitali smo se, kako bi izgledala saradnja sa Isusom Hristom? Pošto sam Jevrej, jedino što sam znao je da on hodao po vodi- rekao je Grinberg.

I tako su došli do ove uvrnute ideje, a Grinbergov prijatelj koji živi u Izraelu poslao im je vodu koju je blagosiljao sveštenik. Nakon što je prva serija puštena u prodaju, kompanija je zaradila 72.000 dolara.

Projekat nije povezan sa "Najkom" iako patike imaju njihov znak, a brend MSCHF je kupio Air max 97 patike i onda ih ručno modifikovao.

Nakon pomame za patikama otkako su puštene u prodaju, pošto su rasprodate, sada se prodaju i po ceni osam puta većoj od originalne, koja je bila 1.425 dolara.

Mondo
Foto:YouTube/Seth Fowler

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter