Izvor:
22.08.2019 u 13:40
0

IZVANREDNA LEPOTA I SNAŽAN KARAKTER: Otkrivamo razloge zbog kojih mnoge žene biraju da budu same!

Danas postoji veliki broj žena, koje krasi izvanredna lepota i snažan karakter, a koje su uprkos svim svojim kvalitetim i dalje same. Kada su takve žene u pitanju, ne radi se o prevelikim očekivanjima, njima je jednostavno teško da pronađu muškarca koji je vredan njihove ljubavi i poštovanja.

Intelektualne sposobnosti i visoko samopouzdanje sputavaju ovakvu ženu da bude u vezi samo da bi bila sa nekim. Ona jednostavno ne želi da troši energiju na partnera koji ne može da je prati u svim životnim aspektima.

Postoji nekoliko razloga zbog kojih mnoge žene biraju da budu same.

1. Imaju visoke standarde

One su vrlo svesne svojih kvaliteta i ući će u vezu samo sa muškarcem, koga smatraju vrednim svoje pažnje. On mora zadovoljiti sve njihove kriterijume, jer samo na taj način može biti dovoljno dobar partner ženi, koja ima svest o sebi.

2. Emotivno su ispunjene

Snažnim ženama ne treba muškarac da bi bile emotivno ispunjene. One su svesne sebe i uživaju u svakom svom danu, koje provode okružene prijateljima i porodicom.

3. Rade na sebi

Ovakve žene svakodnevno rade na sebi i teže da se usavrše na privatnom i poslovnom planu. Zato ne žele pored sebe partnera koji nema iste ambicije.

4. Muškarci se pored njih osećaju nesigurno

One jednostavno ne mogu sebi da dozvole da se ponašaju naivno samo da bi zadovoljile mušku sujetu. One pored sebe moraju imati muškarca koji ima podjednako samopouzdanja, kako bi mogao da je prati u svakom novom poduhvatu.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter