Izvor:
08.05.2016 u 02:47
0

OSMEHNITE SE SEBI: Trajno ZDRAVLJE i RADOST su u VAMA

Trajno zdravlje, celovitost i radost mogući su samo kad otkrijemo i praktikujemo ponašanja sa tim istim kvalitetima, tvrdi doktorka Kristin Northrup. Ona veruje da je vreme da poslušamo unutrašnju mudrost svog tela i predlaže meditacije koje vode ka tome!

Osmehnite se sebi

Ova vežba vam pomaže da stvorite vezu sa sobom produbljujući vašu sposobnost za intimu. Zatvorite oči i prisetite se osmeha nekoga koga volite i kome verujete. Kada osetite kako uzvraćate osmeh, uputite ga sebi i svom telu. Zamislite da se smeškate svakom organu i svakom delu svog tela, pogotovo onim delovima koje baš ne volite. Levu ruku položite na srce, a desnu na donji stomak i svesno šaljite energiju punu ljubavi iz svog „gornjeg” srca u „donje” srce – polne organe.

Ogledalce, ogledalce

Stanite ispred ogledala dva puta dnevno i činite to 30 dana za redom. Zagledajte se duboko u svoje oči i recite glasno: „Sada se prihvatam, potpuno!” (možete dodati „Volim te, neverovatna si”) Provodite vreme ispred ogledala diveći se sebi, gledajući se sa ljubavlju, isto kako biste gledali malo dete. Naučite da vidite sebe novim očima, jer kao što je Sofija Loren rekla: „Ženu ništa ne čini toliko lepom koliko sopstveno verovanje da je lepa!”

Izvor: Sensa
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter