Izvor:
14.06.2019 u 14:45
0

NIJE SAMO FIZIČKI IZGLED BITAN: Evo na koje atribute muškarci padaju!

Sigurno ste pomislile da su zadnjica i grudi ono za čime će se svaki muškarac okrenuti. Ali, muškarcima su bitni i drugi atributi, proverite koji!

Pokraj fizičkih atributa muškarac će na ženi primetiti osmeh, pogled i inteligenciju. Ali ide ovako, nakon što pregledaju ženu od glave do pete tek onda će obratiti pažnju na ostale karakterne kvalitete.

1. Iskren osmeh

Rezultati brojnih istraživanja pokazuju da ženski osmeh deluje veoma privlačno na muškarce. Putem osmeha žena muškarcu pokazuje je li otvorena i nesputana osoba.

2. Umeće slušanja

Žena koja pažljivo sluša svog sagovornika je privlačnija od drugih. Istraživanje australijskih naučnika je pokazalo da je baš to osobina koju muškarci na ženama primećuju odmah. Jedan od učesnika u istraživanju zaključuje da je jako seksi kad imaš osećaj da je sva pažnja žene usmerena na ono što ti govoriš.

3. Smisao za humor

Muškarci su uvek zadovoljni sa ženom koja ih uspe nasmejati. Uz takve se žene oni puno lakše opuste i zaborave na probleme. Poželjno je takođe da se žena zna nasmejati na svoj račun. Tako pokazuje da nije negativno nastrojena prema sebi niti prema drugima.

4. Zavodljiv pogled

Veliki broj muškaraca smatra da je pogled žene od velike važnosti. Ukus muškaraca se razlikuje: postoje oni koji više vole tajanstven pogled i oni koji više vole blag i stidljiv pogled. To je oblik komunikacije koji se ne da odglumiti, najprivlačniji je onaj pogled koji otkriva ženin karakter.

5. Inteligencija

Muškarcima je takođe bitno pored sebe imati pametnu ženu. Iako se mišljenja razlikuju, inteligencija je muškarcima bitna. Inteligencija ženi omogućava da bude zanimljiv i bitan sagovornik, a takođe muškarci na osnovu te osobine očekuju veću slobodu i maštovitost u krevetu, što im se čini vrlo bitno.

6. Dostojno ponašanje

Istraživanja jednog američkog univerziteta pokazuju da je muškima bitno dostojno ponašanje. Preglasne i naporne žene su sve samo ne njihova meta. Većina muškaraca po ponašanju oceni je li žena prava za njega.

Izvor: Opusteno.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter