Izvor:
21.05.2019 u 08:12
0

MOŽETE DA ODAHNETE: Facebook i Maessenger napokon uveo opciju brisanja poslatih poruka!

Svima nam se desilo da slučajno pošaljemo veliki lajk ili wave na Facebook messengeru (ili, ne daj bože, pogrešnu fotografiju) ali ovom problemu došao je kraj. Facebook Messenger konačno dobio dugo željenu opciju!

Facebook je najavio da će korisnici Messengera od sada imati 10 minuta da obrišu poruku za koju misle da je poslata greškom.

Bilo da se radi o mimu koji je greškom završio u porodičnoj konverzaciji ili poruci upućenoj voljenoj osobi koja je završila kod šefa, sada imate priliku da grešku instant ispravite.

Sve što treba da uradite kako biste obrisali poruku jeste da je pritisnete i odaberete opciju “Obriši za sve” (Delete for everyone). Obrisana poruka biće zamenjena obaveštenjem da je uklonjena. Sa druge strane, poslatu poruku možete ukloniti samo iz svog inboksa u bilo koje doba.

Slična opcija postoji i na drugim aplikacijama za dopisivanje, poput Vibera i WhatsAppa.

besno pile
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter