Izvor:
20.04.2019 u 08:34
0

DRUŠTVENE MREŽE SU GLAVNI KRIVAC ZA APSTINENCIJU: Stid i depresija zbog nesavršenog tela!

Već nezadovoljne svojim telom, kad se uporede sa poznatim lepoticama, one još dublje upadaju u depresiju. Najviše im smetaju celulit, strije, ožiljak od carskog reza i grudi koje su se opustile nakon dojenja.

Negativna slika o sopstvenom telu odražava se najpre na brak jer sve više žena izbegava seksualne odnose iz straha da partneru neće biti privlačne. Nedavno britansko istraživanje pokazalo je da svaka četvrta žena izbegava seks ili insistira na vođenju ljubavi sa ugašenim svetlom jer je nezadovoljna svojim telom. Još alarmantnije, dve od tri žene ne podnose svoj odraz u ogledalu, a 60 odsto izbegava da se ogleda kad se skida. Mnoge dame su otišle toliko daleko da ljubav vode samo odevene, a ne pomaže ni uveravanje njihovih partnera da su lepe i poželjne.

Stručnjaci upozoravaju da je ovo začarani krug jer žene osećaju nelagodu zbog toga što se srame svojih tela, dok ostatak sveta misli da imaju sve da bi bile srećne. Kako kažu, ovo je još samo jedan dokaz terora mladosti i lepote koji vlada u savremenom društvu.

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter