Izvor:
14.09.2016 u 20:44
0

POGLEDAJTE OVU KRETENSKU FACU: Pretvarao se da je MAJKA DEVOJČICE BOLESNE OD RAKA, NEĆETE VEROVATI ZAŠTO!

Britanski instruktor plesa Endru Vajt pretvarao se da je mama devojčice bolesna od raka, te je sastavio lažnu listu poslednjih želja pre nego što je čak napisao i da mu je lažna, nepostojeća ćerka umrla! Ovaj Britanac izmislio je priču o devojčici koja umire od raka i apelovao je na ljude da doniraju novac kako bi svoju nepostojeću ćerku poslao na put iz snova u Diznilend.

Prevarant koji je veliki fan Diznija ima 34 godina. Izmislio je devetogodišnju bolesnu devojčicu po imenu Nikol Voker, kojoj je san da ode u ovaj zabavni park u Floridi. On je čak napravio i lažnu porodičnu fotografiju, kako bi potvrdio svoju prevaru.

On je u martu napisao na Fejsbuku i da je devojčica preminula, a šefovi vodeće humanitarne organizacije za obolele od kancera počeli su da istražuju ovaj slučaj. Detektivi su otkrili da Nikol Voker nije ni postojala, prenosi britanski Miror.

Osuđen je na dve godine uslovno i na novčanu kaznu od 85 funti. Policija istražuje i Vajtov apel iz 2009. godine u kojem je tražio novac za 9-godišnju devojčicu obolelu od raka, jer sumnjaju da je i to bila prevara.

HappyTv.rs
Foto: mirror.co.uk printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter