Izvor:
15.12.2018 u 07:53
0

ORKA „POZVALA“ ŽENU DA SE IGRAJU: Od kita ubice do razigrane majke sa mladuncima! (VIDEO)

Retka pojava kada su se kitovi ubice pridružili ženi koja je plivala na Novom Zelandu, zabeležena je slučajno kamerom koja je bila postavljena na dron.

Na snimku se vidi žena kako uživa u svojoj jutarnjoj turi plivanja, ali iznenada tri okre odlučuju da joj se pridruže.

– Videla sam veliku belu šaru na njihovim leđima i pomislila 'Bože, pa ovo nisu delfini, ovo su kitovi ubice'. Ovo je zaista iskustvo koje mi je promenilo život – reklaje Džudi Džonson.

Video snimak koji je napravio Dilan Brejšov prikazuje orke kako razigrano prilaze Džudi dok pliva i izgledaju kao deca koja žele da se igraju sa njom. Jedan od kitova je ček nekoliko puta vrhom nosa dodirnuo njena stopala kao da je poziva na igru.

– Bila sam stvarno uzbuđena i videlo se da su oni znatiželjni u vezi mene isto koliko i ja u vezi njih. Međutim, u jednom momentu mi je prošlo kroz glavu:'Čekaj, oni jedu foke, a ja sam u crnom odelu za plivanje'. Nije mi baš bilo svejedno – rekla je ona.

Izvor: Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter