Izvor:
26.09.2018 u 05:50
0

NE MOGU DA IM ODOLE: Pripadnice ovih horoskopskih znakova muškarce dovode do ludila!

Obično znaju šta žele pa ako na nekoga bace oko, u trenu će ga i osvojiti i niko ih u tom poduhvatu neće sprečiti.

Ako ste se ikada zapitale zašto su neke žene muškarcima privlačnije od drugih odgovor na to donosi astrologija. Naime, postoje neki horoskopski znakovi, koji jednostavno zrače seksepilom i privlačnošću, tačnije njih tri, a upravo u njima se rađaju žene koje najlakše osvajaju muškarce.

Lav

Lavice odišu samopouzdanjem, što većina muškaraca obožava kod žena. One nikada nisu povučene ni stidljive, zbog čega su najčešće u centru pažnje svakog društva, ali imaju i jednu manu kada su u pitanju muško-ženski odnosi, a to je da su sklone flertovanju pa čak i prevari.

Škorpija

Žene rođene u ovom znaku poznate su po tome da izluđuju muškarce svojom sirovom seksualnom energijom, kojom opijaju sve oko sebe. Obično znaju šta žele pa ako na nekoga bace oko, u trenu će ga i osvojiti i niko ih u tom poduhvatu neće sprečiti.

Strelac

Odličan smisao za humor jedna je od glavnih odlika žena rođenih u ovom znaku, kojom uvek šarmiraju muškarce. Žene Strelčevi zbog toga najlakše sklapaju prijateljstva s momcima, ipak ta osećanja kod suprotnog pola brzo prerastu u nešto više.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/Prijedor24h

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter