Izvor:
19.04.2018 u 22:22
0

PLANIRAJTE LETOVANJE: Letujte na najlepšim mestima za male pare!

Cene su mnogo povoljnje nego što bi se moglo pretpostaviti, i to za sedam dana uživanja, sve je uključeno u cenu, nemate dodatnih troškova sem suvenira, a ukoliko idete sa decom, imate i animatore koji se bave njima.

Nema ništa bolje, nego kada imate čitavu nedelju da odmarate bez obaveza, a da ne razmišljate o tome u kom restoranu ćete jesti ili kako ćete naći idealno mesto za kupanje, a da uklopite i cenu ležaljki, suncobrana, pića na plaži. Zato je „all-inclusive“ aranžman najbolji izbor, pošto je u cenu uračunato sve, a posebno za porodice sa decom.

Ove godine su ovakva letovanja, čak za 13 odsto jeftinija nego prošle letnje sezone, tako da je ovo prilika za „all-inclusive“, ukoliko go do sada niste probali. Zato, pogledajte pet najjeftinijih destinacija u čijim hotelima ćete platiti „all-inclusive“ uslugu, a dostupni su našim džepovima.

Ovo su cene sa avionskim prevozom iz Londona, pa se morate potruditi, i odavde naći jeftine čarter letove, voz ili autobuski prevoz, pa možda bude jeftinije od ovde navedenih cena.

Ovo su najjeftinije cene za period od 1. maja do 30. septembra. Sigurno da su ove cene za letovanje u maju, junu i septembru, ali je na ovim destinacijama tada dovoljno lepo vreme.

1. Turska je i ove godine najjeftinija destinacija za „all-inclusive“ aranžmane, a nedelju dana možete letovati već za 230 evra, dok su hoteli sa pet zvezdica dostupni već od 250 evra. Najpovoljniji su hoteli u Alanji, Antaliji, Bodrumu i Marmarisu.

2. Španija je na začuđujućem drugom mestu, ali to može da bude i zbog veoma jeftinih letova iz Velike Britanije. Verujem i da odavde letovi mogu biti povoljni, ukoliko su čarter ili sa nekom od nisko budžetnih avio kompanija. Najjeftiniji „all-inclusive“ za nedelju dana odmora u Španiji je od 250 evra. Najjeftinije je letovati u Ljoret de Maru na Kosta Bravi, a ostali su Salou, Kosta Dorad, Magaluf, Majorka, Toremolino, Kosta Del Sol.

3. Bugarska, koja se nalazi u našem susedstvu, ozbiljno ulaže u morski turizam zadnjih godina, pa se tamo mogu naći odlični hoteli i sa „all-inclusive“ aranžmanima. Generalno ona jeste najjeftinija u ponudi „all-inclusive“ i tamo ćete pronaći najviše hotela sa ovom uslugom, koji u proseku jesu najjeftiniji, ali su na trećem mestu po najjeftinijoj ponudi jednog hotela. Za nedelju dana u hotelu od četiri zvezdice, u „all-inclusive“ varijanti, koštaće vas samo 263 evra, a u manje luksuznim hotelima možete naći i povoljnije.

4. Grčka je jedna od omiljenih destinacija turista iz Srbije, a najjeftiniji „all-inclusive“ aranžman je na ostrvu Krit u mestu Malia, a na nama omiljenom Krfu u mestu Sidari, „all-inclusive“ za nedelju dana košta 265 evra.

5. Jedina neevropska zemlja na ovoj listi najjeftinijih „all-inclusive“ aranžmana za nedelju dana je Maroko. Najjeftinije se letuje u mestu Agadir, koje se nalazi na južnoj atlantskoj obali. Ovaj grad je poznat po prelepim plažama i golf terenima, a nedelju dana „all-inclusive“-a u hotelu sa četiri zvezdice u ovo gradu će vas koštati oko 330 evra. Ukoliko se malo potrudite i „prekopate“ internet, možda i sami možete naći i jeftiniji „all-inclusive“.

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter