Izvor:
09.08.2017 u 02:43
0

OVOGA SE NE BISTE SETILI: Evo šta obavezno treba da ponesete na letovanje!

Ako mislite da znate šta je sve potrebno da ponesete na letovanje, razmisliste još jednom. Jedne stvari se sigurno nikada ne biste setili…

Klajn kaže da taj savet Klajn daje zbog mnogobrojnih terorističkih napada i pljački koje se događaju u poznatim letovalištima.

Nije reč o lekovima ili nekim posebnim dokumentima, već o stoperu za vrata koji, kako tvrdi stručnjak za putovanja Dejvid Klajn, može da vam spase život na letovanju, piše Dejli Mejl.
On tvrdi da na putovanje obavezno treba poneti jednostvanu napravu koja blokira vrata ili ih drži otvorenim. Kada u hotelskoj sobi zatvorite vrata za sobom, drveni stoper podmetnite ispod vrata da ne bi mogla da se otvore.

"Ako vide da vrata ne mogu da se otvore, nastaviće da traže druga koja mogu", navodi on, i dodaje, "To vam daje vremena da pobegnete u slučaju napada ili se skrijete dok ne dođe policija".

Izvor:b92.net
Foto:zenskimagazin.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter