Izvor:
14.09.2019 u 09:16
0

RAJ ZA LJUBITELJE PRIRODE: Luksuz na grebenu planine!

U Pingđijangu je napravljen hotel koji pruža savršen pogled na netaknutu prirodu Kine.

“Eagle Rock Cliffs Hotel“, gotovo je u potpunosti skriven u prirodi i sastoji se od tri prepoznatljive strukture. Ovo je treća faza projekta koji ima cilj da napravi luksuzni kompleks daleko od pogleda javnosti.

Prvi deo kompleksa je Dinghui, najveća zgrada koja se sastoji od luksuznih apartmana, smeštena na grebenu planine.

Janšang je okrugla zgrada u kojoj se nalaze hotelske sobe, dok je Zijah prostor na otvorenom koji je namenjen za venčanja, poslovne konferencije i slične događaje.

U sklopu zgrade Dinghui nalazi se i bazen na terasi dug 122 metra, a koji gostima pruža zapanjujući pogled na neverovatne prirodne krajolike kojima je okružen.

Ovaj kompleks karakteriše jednostavan dizajn i prirodni materijali poput kamena i drveta, koji se uklapaju između reka i brda prekrivenih bambusovim šumama.

Izvor: B92
Foto: YouTube/ US Travel Directory/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter