Izvor:
16.06.2019 u 08:30
0

STVARAJTE LEPE ONLINE USPOMENE: Ovo su „Instagramične“ lokacije u Evropi!

Kako je putovanje sinonim za novu avanturu, ono je i povod za stvaranje gomile uspomena, a kako živimo u društvu u kom je omiljena kolekcija uspomena postala online, u vidu naših Instagram profila, koji predstavljaju zbirku naših omiljenih trenutaka, danas smo za vas pripremile top 5 najinstagramičnijih lokacija u gradovima Evrope, kako biste baš tu napravili svoju najlepšu fotografiju, koju ćete uvrstiti u svoju online zbirku najlepših trenutaka.

Ukoliko vam se ukaže prilika da posetite sledeće gradove, posetite i najinstagramičnije lokacije u njima i napravite svoju uspomenu sa putovanja, koja će vas uvek podsećati na nezaboravne trenutke!

Istanbul

Ako ste u srcu Osmanskog carstva, moraćete da obiđete toliko toga, jer će vas duh orjenta jednostavno opčiniti. Napravićete gomilu fotografija, sna svakom mestu koje ste posetili, ali najinstagramičnije mesto u gradu na Bosforu svakako su četvrti Balat i Fener, sa živopisnim lavirint ulicama. Ove četvrti proglašene su UNESCO-vom svetskom baštinom. U njima se sreće spoj različitih kultura, a posebno se ističe grčka.

Ako nas pitate za savet. otići ćete ujutru, dok još nije gužva, moći ćete da razgledate na miru, a i šanse za dobru fotku, zaista su tada najbolje.

Budimpešta

Kada na proleće posetite Budimpeštu, zapahnuće vas sva lepota istorije. Provešćete sate u pešačenju po najrazličitijim lokalitetima i stalno će vam se činiti da ipak niste videli dovoljno, a činiće vam se da svaki lokalitet ima svoju, duboku i još uvek živu priču.

Što se najbolje fotografije tiče, zasigurno ćete je napraviti šetajući pored Dunava, posebno, ako zastanete da odate poštu žrtvama, koje su tragično stradale, upravo na toj obali, za vreme Drugog svetskog rata. Na obali Dunava, među 6o pari mekarnih cipela, stajaće i vaše, dok vi posmatrate grandioznu reku, koja simboliše beskonačnost. Fotografija napravljena upravo na ovom mestu, za vas će imati veliku sentimentalnu vrednost.

Rumunija – Transilvanija

Rumunija je zemlja puna prirodnih lepota i veoma je teško reći koje je mesto najpogodnije za dobru fotku, jer ako putujete u proleće ili leto, dobra fotka vam je zagarantovana ma gde. Priroda je toliko lepa, da će fotografije izgledati zaista bajkovito. Posebno su značajni lokaliteti u istorijskoj regiji, Transilvaniji.

Pa ipak, naše omiljeno insta mesto je Jezero Svete Ane i Moxos Peta Bog. Dakle, usled dve vulkanske erupcije, nastale su neobične tvorevine prirode, koje liče na okrugle male stene, koje formiraju putić ka srcu Jezera Svete Ane. Na jednoj takvoj steni, napravićete fotografiju, na kojoj se nalazite u središtu jedne od najneobičnijih prirodnih lepota u Rumuniji i Evropi.

Lisabon

Lisabon je sam po sebi instagramičan. Toliko je sve puno života, boja i ljudi. Sve vrvi od dobre vibracije, tako da ćete ulicama šetati sa osmehom na licu, a od vašeg osmeha nema ničeg instagramičnijeg.

Pa ipak, ako posetite ulicu Ruo Nova Do Carvalho, osetićete neverovatne pink vibracije, jer se nalazite u lisabonskom okrugu crvene svetlosti, koja ima mnoštvo pink ulica, u kojima ćete napraviti, verovatno svoju najdražu fotku ikada!

Pariz

Pariz je uvek dobra ideja! A kada ste u ovom gradu, svetlosti i ljubavi, kako da odolite, a da ne napravite gomilu uspomena u vidu predivnih fotografija, kada on obiluje mnoštvom divnih lokaliteta.

Ipak, nama najlepše fotke, nastaju upravo ispred Bazilike Svetog Srca u Parizu. Ova crkva nalazi se na samom vrhu Montmarta i možete videti zadivljujući pogled na Pariz odatle, kao što ga možete i ufotkati. Fotografija ispred same bazilike, izgledaće veoma posebno, jer je arhitektura bazilike prelepa i doslovno nećete moći da odvojite pogled od nje.

Kada ste u Parizu, napravite svoju fotku i ispred Ajfelovog tornja, iako je kliše, tom klišeu ne možete odoleti!

Nadamo se da smo vam dali inspirativne ideje za lokacije na kojima ćete u Evropi napraviti veoma dragocene uspomene, za svoj online spomenar, koji ćete sa uživanjem, često prelistavati!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter