Izvor:
03.06.2019 u 17:08
0

KORISNI SAVETI ZA BORAVAK NA AERODROMU: Putujte bez stresa!

Iako svi uživamo u lepoti putovanja, ponekad nas mogu iscrpeti nepredvidivost istih i mnogobrojne stresne situacije, koje nas obično zadese pred sam put, ali i u toku putovanja.

Jedna od najstresnijih stvari, vezanih za putovanja svakako je odlazak na aerodrom, koji može biti toliko iscrpljujuć, da se osetite potpuno bezvoljno kada sednete na svoje mesto i konačno krenete na dugo planirano putovanje.

Zato smo za vas danas pripremili nekoliko zaista korisnih saveta, koji će vam pomoći da što efikasnije završite sve svoje obaveze na aerodromu i da prođete bez zaista nepotrebnog stresa.

Ponesite svoju užinu

Znate da ponekad na aerodromu budete više od 2 – 3 sata i postanete prilično gladni, zbog nervoze. Obavezno uvek ponesite neku užinu sa sobom, jer je hrana na aerodromu vrlo skupa i ne opravdava svoju cenu kvalitetom i ukusom.

Prijavite se za svoj let unapred

Imate mogućnost da se za svoj let čekirate 24 sata unapred, pa je mnogo jednostavnije da to uradite dan ranije, kako ne biste čekali u dugom redu. Uz to, ako niste imali priliku da tokom kupovine karte odaberete svoje mesto, to svakako možete uraditi ako se čekirate pre ostalih putnika.

Obucite se slojevito

U avionu može biti ekstremno hladno, pa vam još jedan sloj odeće uvek može dobro doći, a ako je na aerodromu pretoplo, jednostavnije ćete se raskomotiti, ukoliko na sebi imate više slojeva garderobe.

Snimite svoje parking mesto

Ako se parkirate na aerodromu, važno je da napravite snimak svog parking mesta i uhvatite neki upečatljiv znak, bilbord, ili reklamu u blizini, kako biste po povratku lakše pronašli svoje parking mesto, jer se zaista često dešava da ljudi ne mogu tako lako da pronađu svoj auto.

Označite svoj prtljag

Vežite tračice svoje omiljene boje na ručke kofera, kako biste u moru sličnih, jednostavnije prepoznali svoj kofer.

Opremite se

Duga putovanja avionom zahtevaju određenu opremu. Udobnu odeću, pribor za ličnu higijenu u ručnom prtljagu, eksterni punjač za telefon i naravno neku vrstu zanimacije, poput knjige, koju trenutno čitate.

Ma koliko stresan boravak na aerodromu bio, uz ove savete svakako ćete sačuvati po koji nerv. Putujete da biste se odmorili i proživeli iskustva, koja će biti među vašim najdragocenijim uspomenama, zato udahnite duboko i efikasno se pripremite za jednostavno zaobilaženje prve barijere na vašem putu ka avanturi i uspomenama.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter