Izvor:
14.02.2018 u 14:47
0

NOVOSTI U GOOGLU: Dosadni mejlovi uskoro postaju zabavniji!

Dosadni mejlovi će uskoro postati mnogo zabavniji.

Google ja najavio da planira da u Gmail ubaci svoju AMP tehnologiju (Accelerated Mobile Pages) kako bi dosadni mejl postao interaktivniji.

Tehnologija, koja je razvijena kako bi se ubrzali sajtovi tako što se sa njih eliminiše sav nepotreban "nered", sada će stajati iza Gmail Developer Preview aplikacije.

Novo rešenje će korisnicima Gmaila omogućiti da direktno iz mejla preduzimaju određene akcije kao što je odgovaranje na određeni poziv ili popunjavanje obaveza u kalendaru) – bez potrebe da kliknu na neki link ili posete drugi sajt – i sve će raditi veoma brzo.

Telegraf.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter