Izvor:
11.09.2017 u 16:04
0

AKO POKUŠAVATE DA ZATRUDNITE: Ova aplikacija će vam pomoći!

Tvorci popularne aplikacije za mobilne telefone "Prisma art", kreirali su novu aplikaciju "Flo", koja pomaže ženama da zatrudne. Uz podršku poznate ruske manekenke Natalije Vodjanove ova inovaciona aplikacija je osvojila srca korisnica širom sveta, a nazire se i ekspanzija u SAD.

Aplikacija je osmišljena tako da prati zdravlje žene od menstruacije do trudnoće. Postoji više od 50 kriterijuma za praćenje stanja žene, kaže tvorac aplikacije Jurij Gurski, čovek zahvaljujući kome je nastala aplikacija Prisma, prenosi Rbth.

„Kada ti je počeo menstrualni ciklus?“ – to je prvo pitanje koje korisnica ugleda kada uđe u aplikaciju, ali joj Flo omogućava da preskoči to pitanje i da mu se kasnije vrati. Aplikacija ima modul za mašinsko učenje pomoću koga može da prognozira menstrualne cikluse. Po rečima Gurskog, preciznost prognoze je veća od 50 odsto, što se ženama se to veoma dopada.

„Možete podesiti prosečnu dužinu ciklusa i period između dva ciklusa, ali što duže koristite aplikaciju, Flo će imati više vaših podataka i prognoze će biti tačnije“, piše u svom opisu aplikacije jedna od korisnica.

„Flo ima podsetnike za pilule i podsetnike za početak vašeg menstrualnog ciklusa. To zaista može da promeni ženama život“.

Pojedini korisnici kažu da ih jedino frustriraju podešavanja.

„Ponekad imam mnogo više predmesntrualnih sindroma nego što je ponuđeno u aplikaciji, i to se ne može opisati sa nekoliko reči, na primer „tužna”, „ljuta” i slično. Možda bi aplikacija bila zabavnija i lakša za korišćenje kad bi u njoj bilo navedeno više emocija”.

Flo trenutno ima oko 10 miliona aktivnih korisnica, a svakog meseca oko 100.000 ostane u drugom stanju.

Poznata ruska manekenka i majka petoro dece Natalija Vodjanova u početku je preuzela ovu aplikaciju jer je tražila nešto što će joj pomoći da prati svoj menstrualni ciklus, a neko joj je preporučio Flo.

„Zaljubila sam se u ovu aplikaciju“, rekla je ona u intervjuu. „Budući da su momci koji su je napravili Rusi kao i ja, stupila sam sa njima u kontakt i samo sam rekla: ’Sa vašim proizvodom se može mnogo više postići’. Tako sam se uključila. Praćenje perioda je samo jedan deo onoga što Flo može da radi. Koristi ga više od 10 miliona žena, koje mogu da budu potpuno anonimne i zato su otvorenije u razgovorima o svom menstrualnom ciklusu“.

Ovog septembra Flo pokreće društvenu kampanju za ukidanje socijalnog tabua vezanog za temu menstruacije i ženskog zdravlja u celini, rekao je za portal Russia Beyond predstavnik kompanije. Aplikacija će biti obogaćena režimom „Majka i dete“, koji će pokrivati razvoj deteta u prvoj godini života, a takođe će imati prilagođenije režime za tinejdžerke i žene koje ulaze u menopauzu, kao i za pripadnice drugih korisničkih segmenata.

Izvor:Alo.rs
Foto:Twitter/Mum in Brum

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter