Izvor:
28.03.2017 u 20:26
0

UŽASNA PROMENA NA FEJSBUKU: Sada svi prijatelji mogu da znaju gde se nalazite u svakom trenutku!

Nova opcija će omogućiti prijateljima i porodici na Fejsbuk da u roku od sat vremena prate kuda se krećete, piše “The Verge”.

Korisnicima je ostavljena mogućnost izbora, odnosno da sami biraju kojim osobama će omogućiti da u realnom vremenu prate njihovo kretanje.

– Korisnici su nam rekli da je praćenje lokacije uživo veoma korisna stvar kada pokušavaju da se nađu sa prijateljima ili žele da kažu koliko su blizu mesta na kojem treba da se nađu sa nekim – poručuju iz Fejsbuk.

Fejsbuk je do 2015. godine nudio mogućnost automatskog deljenja lokacije, ali je onda ta opcija zamenjena mogućnošću slanja statične pojadinačne lokacije.

Kako biste šerovali “live” lokaciju sa prijateljima, potrebno je kliknuti na ikonicu strelice koja je i do sada služila za deljenje lokacije i potom izabrati opciju “Share Live Location”.

Fejsbuk Mesindžer će takođe prikazati informaciju koliko vremena je potrebno da stignete do prijatelja sa kojim ste podelili svoju lokaciju.

informer.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter