Izvor:
11.09.2019 u 17:31
0

NOVA RESIDENT EVIL : VIDEO IGRA dobila je svoj NASTAVAK!

Kao što je Capcom bio najavio, sada je zvanično predstavljena potpuno nova igra koja će se odvijati u Resident Evil univerzumu, a kada kažemo "nova" mislimo na to da se ne radi o direktnom nastavku ili rimejku.

Zapravo, reč je o multiplejer naslovu, zvanom Project Resistance, za koji je izdat prvi tizer. Na osnovu videa koji traje oko minut, vidimo da će to biti co-op timska igra za do 4 igrača, koji će birati karaktere na osnovu uloga koje sa sobom nose određena oružja i veštine.

Ono što deluje zaniljivo je da će se igrači boriti protiv pošasti sa kojima su se već susretali u ranijim Resident Evil igrama, kao što je Mr. X i njemu slični. Na raspolaganju su različita vatrena i oružja za blisku borbu, a pri kraju vidimo i da postoje gedžeti kao dodatak arsenalu.

Nije mnogo poznato o igri, ali će Capcom više doneti već 12. septembra, na Tokyo Game Show događaju, tako da nećemo čekati predugo.

b92.net
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter