Izvor:
07.05.2016 u 16:17
0

MAGIČNO OGLEDALO: Pokazaće vam tačno GDE treba da smršate (VIDEO)

Kako nam se bliži lepo vreme tako sve više razmišljamo o dijetama. Uglavnom nam je teško da procenimo koji deo tela treba da dovedemo u red, za koju ishranu da se opredelimo i koje treninge da primenjujemo.

Stručnjaci su osmislili jedno "pametno" ogledalo koje ima mogućnost skeniranja vašeg tela, da biste zatim preko aplikacije na vašem telefonu dobili podatke o ukupnoj mišićnoj masi, masnoćama i tačnom procenom koji deo tela je potrebno više trenirati.

Ovo neobično ogledalo koštaće oko 500 dolara, i ne sumnjamo da će mnogima olakšati život.

Međutim, za režim ishrane i treninge ćete morati sami da se pobrinete, jer za sada aplikacija ne podržava te mogućnosti. Ali, s obzirom na svakodnevni napredak tehnologije, verujemo da će stručnjaci osmisliti i neku 3 u 1 aplikaciju koja će još više pomoći onima koji treba da izgube neki kilogram.

Pogledajte video!

HappyTv.rs
Foto: Youtube Printscreen/Naked Labs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter