Izvor:
20.10.2018 u 10:43
0

GUGL: Srbija NIJE na crnoj listi!

Kompanija Google oglasila se zvaničnim saopštenjem u kojem je objasnila da Srbija nije na listi nepodržanih G Suite zemalja.

G Suite je u punoj funkciji i sve njegove usluge su dostupne za naše postojeće korisnike u Srbiji. Svesni smo postojanja problema, koji je onemogućavao registraciju novih korisnika za G Suite u Srbiji. Odmah smo preduzeli korake da ga otklonimo i korisnici sad mogu normalno da se registruju. Radimo na tome da sve smetnje otklonimo u najkraćem mogućem roku – navedeno je u saopštenju koje je preneo "Mondo".

Dakle, tehnički problem je u potpunosti otklonjen i svi mogu da koriste G Suite.

Zbog te greške su dakle biznis korisnici Gugl usluga ostali bez alatki zahvaljujući kojima su neometano poslovali i radili rame uz rame sa svetskim biznisima.

Sudeći po ovome G Suite ne zbog preporuke da je Srbija rizična za poslovanje, kako su neki tvrdili.

Premijerka Ana Brnabić je neposredno pred objavu kompanije "Gugl" objavila da je problem, koji kompanija ima sa G Suite servisom – tehnički i da Srbija nije na "crnoj listi".

G Suite – ranije je nosio naziv Google Apps for Work i Google Apps for Your Domain – je sistem klaud kompjutinga, alatki za produktivnost i kolaboraciju, softvera i proizvoda koje razvija Gugl.

Blic.rs
Foto: Arhiva/Twitter

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter