Izvor:
16.12.2016 u 21:29
0

NACISTI krili STRAŠNU TAJNU: U Rusiji otkriven kovčeg pun LOBANJA MISTERIOZNIH BIĆA! (VIDEO)

U Adigeji, republici na južnom delu Ruske Federacije tokom arheoloških iskopavanja pronađen je kovčeg sa oznakama Trećeg Rajha. Pored kovčega su se nalazili ostaci tajanstvenih bića, piše ruski portal Vzgljad.

Reč je o kosturima bez vilica, čeonih kostiju i potiljka. Ostatke je u špilji pronašao tim naučnika Vladimira Melikova još pre dve godine. Ali, otkriće je postalo zanimljivo jer se utvrdilo da na kovčegu postoji znak Ahnenerbe.

Reč je o najtajanstvenijem nacističkom institutu koji je osnovao Hajnri Himler 1935. godine kako bi pronašao dokaz da je arijevska rasa nekada vladala celim svetom.

Ali uskoro se institut počeo baviti paranormalnim, okultnim i istraživanjem vanzemaljaca. Teoretičari zavera su ubrzo zaključili kako su lobanje dokaz da su nacisti bili u kontaktu sa vanzemaljcima

– Našli smo lobanje bića koja dosad nisu bila poznata ljudima – rekao je Melikov i tako podstakao teoretičare zavere da zaključe kako je reč o vamzemaljcima.

Ali, ruski arheolozi tvrde da lobanje nemaju nikakve veze sa vanzemaljcima i da bi se moglo raditi o lobanjama ovnova koje su voda i rečno kamenje ozbiljno deformisali i izbacili na obalu.

Izvor: srbijadanas.com
Foto: Facebook / Joe Guerra

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter