Izvor:
13.06.2018 u 14:27
0

FANTAZIJE O KOJIMA MUŠKARCI SANJAJU: Saznajte omiljene fetiše jačeg pola!

I muškarci i žene vole da eksperimentišu u seksu. Fetiši su tu da seksualni život učine zanimljivijim i strastvenijim. Fetiša ima raznih, neki su pomalo bizarni, a neki i ne. Među najčešće muške fetiše spadaju i sledeća tri, iako vam sami muškarci to neće odmah priznati. Ova tri zahteva su prilično bezazlena, a na vama je da odlučite da li ćete ih ispuniti svom partneru.

Prljavi razgovori

Većinu muškaraca veoma uzbuđuje izgovaranje seksi fraza tokom intimnog odnosa. Ponekad, samo jedna rečenica može maksimalno da razbukta njihovu maštu i seksualni apetit. Mnogi smatraju da se pod “prljavim” govorom misli na vulgarnosti, ali zapravo najbolji efekat ćete imati ako svom partneru jasno kažete šta želite od njega u tom momentu.

Scena iz porno filma

Muškarci mnogo više od žena gledaju filmove za odrasle, a često odatle dobijaju ideje koje mogu da primene u krevetu. Ipak, retko koji bi priznao da bi ponekad rado „odglumio” neku od scena.

Žena u solo akciji

U jednoj anketi, na popularnom dejting sajtu, muškarci su priznali da ih veoma privlači da gledaju svoje partnerke dok se one samozadovoljavaju. Kako su otkrili, najviše ih uzbuđuje sigurnost žene, koja aposlutno poznaje svoje telo i ne stidi se svog zadovoljstva

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter