Izvor:
18.04.2018 u 23:00
0

RASPLAMSAJTE STRASTI: Ove poze će vas još više povezati sa partnerom!

Intimni odnos veoma je važna komponenta u vezama. Uprkos tome što se misli kako se već pri samom činu zbližavamo sa partnerom, postoje posebne poze koje to rade čak i bolje. Sledećih pet garantuju dodatno zbližavanje sa partnerom.

Misionarska poza

Često se predstavlja kao najosnovnija poza, ali to ne znači da je dosadna. Naprotiv, ona omogućava veliku povezanost vas i partnera, jer ostvarujete i kontakt oči u oči. Dišete jedno drugom na uvo i povezujete svoja tela u potpunosti. Baš zato se ova poza i preporučuje.

Kučeći stil

U ovoj pozi, ne vidite lica jedno drugom, što možda asocira na to da se ne možete dovoljno zbližiti, ali uopšte nije tako. Na ovaj način ono što vas može zaista zbližiti jesu višestruki orgazmi. Na ovaj način omogućuje se dublja penetracija, koja omogućuje veći užitak i rast adrenalina. Zašto da ne?

Pod tušem

Ovaj način podrazumeva samo jedno – dugu i laganu predigru, koja je upotpujena toplom vodom, zvukovima, opuštajućom atmosferom i dobrim prirodnim lubrikantom. Ovde je zbližavanje zagarantovano, jer uključuje mnoštvo stimulacija, kao što su masiranje, dodirivanje kompletnog tela i stimulaciju klitorisa i bradavica naročito. Prljave misli i zajedničko pranje, zar ne zvuči primamljivo?

Kašika poza

Dok ste zagrljeni u krevetu i ne vidite mu lice, raste vaš nivo oksitocina koji vas usrećuje iz pravih razloga. Partner može rukama početi stimulaciju vaših grudi, dok vam na uvo šapuće romantične reči, što direktno utiče na duboku povezanost između vas. Romantično, a istovremeno uzbudljivo.

Lotos poza

Ova poza nalikuje na misionarsku po tome što direktno gledate licem u lice jedno drugom, ali je uzbudljivija, jer ste još bliskiji, dok su vam noge omotane oko tela partnera. Dovoljno ste približeni da se ljubite, gledate, ali i šapućete jedno drugom. Kako biste dodatno začinili ovu pozu, kontrolišite tempo (s obzirom da ste vi gore), senzualnim i usporenim pokretima.

Kurir-stil.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter