Izvor:
16.12.2017 u 15:26
0

NEMA ONO NEŠTO: Evo kakve devojke muškarci biraju za vezu, a kakve za seks!

Sa kakvim ženama muškarci žele vezu, a sa kakvim samo seks? Možda je neverovatno seksepilna, možda je frapantno pametna, ali nema ono nešto, pa je muškarac ne doživljava kao materijal za vezu nego za usputnu avanturu.

A šta je tačno “ono” nešto za magazin "Thought catalog" je otvoreno reklo 15 muškaraca.
– Devojku koja je samo usputna baš briga za vas. Ili je fokusirana na sebe ili samo želi seks. Devojka koja je savršena za vezu je neko ko vas voli, ko radi stvari za vas jer želi da vas usreći.

– Devojka je neko s kim volite da radite stvari. Želite da je svuda vodite sa sobom jer šta god da radite, biće bolje ako je ona tu. Za devojku koja je samo pustolovina, uglavnom vas baš briga – može da bude tu ali i ne mora.

– Ponekad nije do devojke nego do tajminga. Kad mi je bilo 23 i i 24 ni pod razno nisam hteo vezu. Jedino sam se želeo da se zabavljam. Koliko god da je devojkabila super, u toj fazi života nisam hteo da budem sa nekim.
– Devojka koja pere moje gaće je devojka. Ona koja ih skida je usputna avantura.

– Devojke s kojima se spetljam su one za koje vidim da se menjaju samo kako bi bile nešto što misle da želim, devojka s kojom sam u vezi je autentična i verna sebi bez obzira na sve.

– U avanturu se upuštam s devojkama za koje mislim da nikada ne bi htele da budu sa mnom. Onima koje izgledaju toliko dobro da osećate da su predobre. Devojka s kojom sam u vezi je više neko mog ranga.

– To je sasvim lagano – avantura je žena koju ne mogu da podnesem više od nekoliko sati odjednom. Devojka je neko bez koga ne mogu da izdržim duže od jedne noći.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter